Whattheblog

Luistercatalogus IKEA

Maarten Smeele leest de volledige IKEA gids aan je voor

28 augustus - Luisterboeken, je kent ze vast. Languit op de bank met je oortjes in, geen gedoe met bladzijden omslaan of duizelende pagina's vol letters. Een prettige stem leest dat ene boek wat je nog graag wilt lezen rustig aan je voor. Sinds gisteren is er een nieuw fenomeen. Zelfs de IKEA gids is beschikbaar als luister catalogus! WAT. EEN. WERK.

Cardi B

Cardi B wil eigen woord 'okurrr' laten registreren als merknaam

10 april - Waarschijnlijk ken je het wel, het gekke woord/geluid wat Cardi B vaak maakt. Dit woord wil je ze nu registreren als merknaam!

Foto via Unsplash.com

Vechten met lichtzwaarden uit Star Wars, in Frankrijk nu een echte sport?!

19 februari - Als je de films Star Wars kent, ken je de lichtzwaarden natuurlijk ook. Het grappige is dat dit in Frankrijk nu een echte sport is! Wie had dat verwacht?

Printscreen YouTube

Een perfecte backflip! Door een robot?!

28 december - Een robot die een perfecte backflip doet lijkt bijna onmogelijk. Vooral als hij na zijn sprong heel blij is, maar dit filmpje bewijst het tegendeel. Het kan!

Grandma ate a pot cookie

WTF***?! Oma eet per ongeluk een hasjkoekje en ligt dubbel van het lachen

14 december - Vooropgesteld, het is beslist niet netjes om iemand drugs te geven terwijl hij of zij dat niet door heeft. Maar deze mevrouw kan ├ęcht niet meer stoppen met lachen en het is nog eens hartstikke aanstekelijk ook. Niet zelf nadoen dus, maar wel stiekem even lachen. Beloofd?

wilde dieren

WFT?? Aanval door wilde dieren?

11 mei - Iedereen weet dat je niet met wilde dieren moet sollen, zelfs al zitten ze in een dierentuin. Deze mensen snapten dat nog niet, we hopen dat ze van deze actie wel hebben geleerd.