Achter de Regenboog
Achter de Regenboog

Achter de Regenboog

Algemene informatie

Achter de Regenboog wil ervoor zorgen dat een kind, dat een dierbare heeft verloren door de dood, lotgenotencontact kan ervaren en daarmee onder meer kan ervaren dat het niet alleen is met zijn ervaringen. Daarom biedt Achter de Regenboog lotgenotenweekenden en verwante activiteiten aan.

Daarnaast wil Achter de Regenboog ervoor zorgen dat informatie en advies over kind en rouw breed toegankelijk is. Daarom biedt Achter de Regenboog haar Informatie & Advies-dienst en verwante activiteiten aan.

Achter de Regenboog werkt vanuit de visie dat met de juiste ondersteuning kinderen goed in staat zijn om met de dood van een dierbaar persoon zodanig om te gaan dat zij niet worden belemmerd een gezond volwassen bestaan op te bouwen

Contactinformatie

 085-04 71 571  achterderegenboog.nlLaatste controle: juli 2020

Postadres
Postbus 130123507LA Utrecht

Openingstijden

Contactpersonen

Hulpaanbod

Gezinsweekend Regio Noord

In regio Noord organiseert Achter de Regenboog gezinsweekenden als lotgenotenactiviteit. Met het lotgenotencontact kunnen kinderen en jongeren hun verlies delen met anderen en ervaren dat niet alleen zij maar ook anderen zo’n groot verlies hebben meegemaakt. Een belangrijk uitgangspunt bij het...

Informatie & Advieslijn

Bij de Informatie- en Advieslijn, 085-0471571, kan iedereen terecht met vragen over rouw bij kinderen en jongeren. In een persoonlijk gesprek bieden wij u een luisterend oor, denken wij mee, en indien nodig kunnen wij u doorverwijzen naar een door onze stichting Achter de Regenboog erkende rouwtherapeut in uw omgeving. 

Lotgenotencontact

Aanmelding kan pas definitief worden na het intake gesprek. Voorafgaand aan een weekend heeft u met uw kind(eren) een intakegesprek met Achter de Regenboog. Hiervoor ontvangt u een uitnodiging voorafgaand aan een weekend waar mogelijk plek is voor uw kind(eren).

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Telefonische hulporganisatie, infolijn Belangenorganisatie
Vergelijk hulpaanbod