'Leven Groeien Bloeien' Praktijk voor Integratieve Kinder- en jongerentherapie
'Leven Groeien Bloeien' Praktijk voor Integratieve Kinder- en jongerentherapie

'Leven Groeien Bloeien' Praktijk voor Integratieve Kinder- en jongerentherapie

Algemene informatie

Er kan een moment komen in je leven dat je het even niet meer weet, dat je de weg even kwijt bent. Dit kan komen door een duidelijke gebeurtenis of situatie, iemand komt te overlijden, ouders scheiden, een kind wordt gepest etcetera, maar dit kan ook komen door een onbekende reden. Ouders en kinderen kunnen dan bij ‘Leven Groeien Bloeien’ terecht met hun opvoedings- gedrags- of emotionele vragen of klachten.
Deze vraag of klacht is het startpunt, van daaruit maken we een plan om het zelf gekozen einddoel te bereiken. Voorbeelden van zo’n einddoel zijn ‘beter in mijn vel zitten’, ‘emotioneel groeien’, ‘het verwerken van verdriet’, ‘het beter leren begrijpen van mijn gedrag’, ‘het leren omgaan met mijn angsten’ enz. Daarna gaan we aan dit doel werken door de klacht, de vraag en het einddoel te verkennen, inzicht te krijgen, te praten, knutselen, spelen, rollenspellen te doen enz. Waar dat precies mee gedaan wordt, wordt door het kind/ de jongere zelf gekozen. Het doel is om van een klacht naar een kracht te gaan.

Contactinformatie

praktijk aan huis 06-13 87 12 95 (Bettina Visser) Pieter Dantumastrjitte 219108NN Broeksterw├óld www.levengroeienbloeien.nlLaatste controle: augustus 2020

Plan route

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Therapeuten Alternatieve therapeut of genezer
Vergelijk hulpaanbod