Even voorstellen: Lianne

Geplaatst: 4 juli 2019

logo whatthefean

Werken, studeren, kind opvoeden, huishouden doen en dan ook nog af en toe op stap gaan. Bij deze woorden zal je vast niet denken aan een jonge meid van 20 jaar oud. Maar ja, deze woorden beschrijven toch echt mijn leven. Zwaar maar ook zeker heel erg interessant...

foto gemaakt door Paul Hallmann.Aangenaam! Ik ben Lianne (20 jaar oud) en moeder van Jailey (1 jaar oud). Ik ben op mijn 18e bevallen en dus een tienermoeder, wat tegenwoordig nog best een dingetje is. Veel commentaar en “verkeerde” beelden. Dit is niet precies hoe het leven van een tienermoeder is en daarom ben ik begonnen met een eigen blog, www.jongemamas.nl. Dus ook naast werken, leren enzovoort schrijf ik artikelen en verhalen over mijn leven. Dit ga ik nu ook doen voor What The Fean! Maar dan over meerdere onderwerpen, zoals pesten, gescheiden ouders, drugs en meer. En dat worden artikelen uit eigen ervaring.. Wat vaak erg interessant kan zijn!

Even een aantal dingen over mezelf zodat jullie een beetje kunnen nagaan wat voor verhalen er online gaan komen. Een aantal hobby’s van mij zijn, fotograferen of zelf model staan, bakken, buiten zijn zoals een dagje strand of even naar het bos en verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn! Zodat ik daar mijn gedachten en gevoelens in kan loslaten.

 

Ik werk 24 uur per week bij Kruidvat en ik word daar intern opgeleid tot filiaalmanager, ik heb dus geen MBO diploma en ga verder ook niet meer naar school. Ik woon op mezelf in Joure samen met mijn meisje. Haar vader woont in Noord-Holland, ik ben dus alleenstaande moeder. Ze gaat om de twee weken een weekend naar hem toe en ze ziet hem gelukkig dus nog wel.

 

Ik heb zelf ook gescheiden ouders en mijn vader woont in Noord-Holland. Er lastig soms, ik kan dus niet even snel bij opa / papa langs voor een bakje koffie. En ik denk dat ik niet de enige ben die dat soort dingetjes soms nog best lastig vind! Verder ben ik vroeger heel veel gepest omdat ik “verkering” had met een meisje en ik er anders uitzag dan “de rest”.

 

Over dit soort onderwerpen kan je dus verhalen van mij verwachten! Mochten jullie nog iets willen weten, vragen of melden? Geen probleem! Op www.jongemamas.nl staan mijn gegevens.

 

Veel leesplezier op what the fean! En tot snel.

Liefs, Lianne.

 

Bestanden

lianne.png PNG, 403,1 kB
Vergelijk hulpaanbod