Voor het eerst naar een erotiekwinkel?

Geplaatst: 9 juli 2019

Euphoria

In samenwerking met Euphoria komen er af en toe artikelen over de leuke dingen van seks. Benieuwd? Lees hier meer over Euphoria!

Over mij: Mark Muller

In dit eerste artikel dat ik mag schrijven voor jullie vind ik het wel zo netjes om mezelf even voor te stellen. Ik ben Mark. Ik woon samen met mijn vrouw Fardau en onze dochter in Gorredijk. Ik ben 30 jaar oud en ben biseksueel. Sinds iets meer dan 3 jaar heb ik mijn eigen erotiekwinkel aan de Lindegracht in Heerenveen: Euphoria. En dat is leuk! Want mijn werk bestaat dus uit de hele dag over seks praten. En ik vind dat er soms te weinig over seks gepraat wordt. Zeker over de leuke dingen van seks, of soms de wat lastigere dingen die met seks te maken hebben.

Waarom begin je een erotiekwinkel?

Ik ben begonnen met Euphoria omdat ik het stom vind dat er nog steeds een taboe rust op seksspeeltjes en erotiekwinkels. Dat is toch nergens voor nodig? Ik wil graag laten zien aan de wereld dat seksspeeltjes er echt bij horen! Vaak zijn ze erg mooi en slim ontworpen. Ook had ik een visie over hoe het beter kon: veel erotiekwinkels zitten in donkere steegjes en je kunt er niet naar binnen kijken. Allemaal bedoeld zodat je er als klant rustiger zou kunnen winkelen. Maar dit soort donkere winkels nodigen vaak niet erg uit om naar binnen te stappen. Daarom koos ik bij Euphoria voor veel licht, openheid en gewoon een nette winkel. Iedereen voelt zich er welkom.

Schrijven voor WTF

Vanaf nu ga ik de samenwerking met What the Fean aan om jullie af en toe ook te vertellen over de leuke dingen van seks. Je hoort natuurlijk al heel veel over veilige seks (soa’s en zwangerschap) of misschien wel over seksueel misbruik. En dat is ook heel belangrijk! Maar dat betekent niet dat seks of masturberen niet ontzettend lekker kan zijn. We gaan de samenwerking dus aan om jullie ook te vertellen dat je vooral mag genieten van je eigen lichaam en dat van je (toekomstige) bedpartner(s).

Ons werk is advies geven over en het verkopen van producten die masturberen en seks leuker maken. Dat doen we vanuit onze winkel aan de Lindegracht in Heerenveen, maar we helpen je ook net zo graag online op www.euphoria-erotiek.nl- Momenteel kun je bij Euphoria naast mijzelf overigens ook Desirée en Diana tegenkomen. Dat zijn mijn toppers en kunnen je net zo goed als ik adviseren.

De eerste keer binnenstappen is vaak spannend, maar dat is nergens voor nodig.

Veel mensen vinden een erotiekwinkel (of sexshop) vaak nog steeds iets spannends en geks. Alsof je heel stout bent als je daar naar binnen gaat en alsof seks en seksspeeltjes iets zijn waar je je voor moet schamen. Terwijl vrijwel iedereen seks heeft en/of masturbeert. Volgens voorzichtige schattingen worden in Nederland jaarlijks alleen al meer dan 1 miljoen vibrators verkocht! Ter vergelijking: het aantal verkochte fietsen ligt daar onder met 930.000 per jaar. We zijn dus bijna allemaal wel eens ‘stout’ en iedereen mag genieten van seks en masturberen. Zo raar zijn seks en seksspeeltjes dan toch niet?

Bij Euphoria hebben we een erg open instelling en uitstraling. Zo laten wij zelf zien dat wij seks en alles wat daarbij komt kijken heel normaal vinden. Bij Euphoria kun je van buiten naar binnen kijken. Heel veel mensen vinden dat juist heel prettig, omdat ze vooraf kunnen zien waar ze terecht komen. Bij veel sexshops kan dat niet, waardoor het heel spannend is waar je dan terecht komt. Wij maken het dus minder spannend door er lekker normaal over te doen.

Voor de allereerste keer binnenstappen in een erotiekwinkel voelt voor veel mensen alsnog erg spannend. Maar je zult bij Euphoria al snel merken dat je je nergens druk om hebt gemaakt. Nadat je binnen gestapt bent begroeten we je altijd even en na een tijdje zullen we je vragen of je misschien kunnen helpen of dat je alleen even wilt kijken. Je mag ons altijd van alles vragen over seks, seksspeeltjes, condooms, glijmiddel en meer. Maar als je liever alleen rondkijkt, mag dat natuurlijk ook. Je mag ons trouwens ook best vertellen dat het je eerste keer is dat je in een erotiekwinkel komt. Dat vinden we leuk! En je bent echt niet verplicht iets te kopen hoor. Alleen even rondneuzen of wat vragen stellen is ook prima.

Met vriend(inn)en naar Euphoria​

Sommige mensen vinden het prettiger om samen met een (of meerdere) vrienden en/of vriendinnen binnen te wandelen bij Euphoria. Dat vinden wij natuurlijk ook geen probleem. Iedereen die oprecht nieuwsgierig is, is welkom. Wij begrijpen heus wel dat je misschien grappige of hele aparte dingen ziet en dat je daarom moet lachen. En dat mag! Wij vinden dat een lolletje er best bij kan. Maar we vragen je misschien wel vriendelijk om het enigszins binnen de perken te houden. Zeker als er andere klanten aanwezig zijn.

In de winkel staat een thee-/koffiemachine voor onze klanten. Zo kun je op gemak rondneuzen of zelfs even aan de tafel achterin de winkel zitten. Kost je niets.

Moet ik 18 jaar oud zijn om bij Euphoria binnen te komen of om iets te kopen?

Nee hoor, maak je geen zorgen. Iedereen is welkom bij Euphoria. Leeftijd speelt voor ons geen rol. Ook niet als je condooms, glijmiddel of een seksspeeltje wilt kopen. We vragen eigenlijk bijna nooit om een ID-bewijs, want voor bijna alle seksspeeltjes maakt het niet uit hoe oud of hoe jong je bent. (Alleen voor 2 productcategorieën geldt dat je daar 18+ voor moet zijn: libidoverhogende middelen en sommige bondageproducten)

Dus laat je niet tegenhouden door mensen die zeggen dat je daar 18 jaar of ouder voor moet zijn. Juist in je puberteit word je nieuwsgierig naar seks, ben je vaker opgewonden en ontdek je nieuwe dingen. Genieten mag en hoort er bij. Ook onder de 18.

Wat verkopen jullie allemaal?

Natuurlijk verkopen we heel veel seksspeeltjes bij Euphoria, maar naast seksspeeltjes verkopen we ook erg veel glijmiddel, condooms, lingerie en libidoverhogende middelen en nog meer. ‘Seksspeeltjes’ is natuurlijk een wel heel ruim begrip. We verkopen namelijk heel veel verschillende soorten. En het is heel persoonlijk welke toys iemand leuk/spannend vindt.

We verkopen vooral veel: vibrators, masturbators, cockrings, dildo’s, buttplugs en andere anaaltoys, handboeien en andere bondageproducten. We vertellen je er graag iets over in de winkel. Natuurlijk gaan we in volgende blogposts wat dieper in op sommige productgroepen.

Dus: nieuwsgierig of brandende vragen?

Bij Euphoria is iedereen welkom. Ook als je het een beetje spannend vindt of misschien zelfs grappig. Dat begrijpen wij wel - stap vooral eens binnen en ontdek zelf dat het allemaal minder spannend is dan je misschien denkt. Wij verkopen wel producten waarmee je het zelf spannender kunt maken in je slaapkamer, maar de winkel is gewoon een nette plek om ze te kopen en om advies te vragen.

Durf je (nog) niet langs te komen en heb je wel vragen of wil je misschien wat kopen. Je mag ons ook altijd digitaal je vragen stellen:

Ook bereikbaar via:

Shop online op:

Bestanden

Mark Muller.jpg JPG, 73,3 kB
Euphoria 3.jpg JPG, 243,5 kB
Euphoria 2.jpg JPG, 103,4 kB
Vergelijk hulpaanbod