WTF loopt mee met Avond4daagse Heerenveen

27 mei

Donderdag 23 mei 2019 heeft het team van WhatTheFean samen met twee jongeren meegelopen met de Avond4daagse in Heerenveen.

 

Om 18:45 was de start van de vijf kilometer Avond4daagse. Er verzamelden honderden kinderen. Ook waren er veel juffen en meesters, vaders en moeders, verzorgers, opa's en oma's en a​ndere familie en vrienden om mee te lopen met de kinderen of om ze aan te moedigen.

 

We gingen op tijd van start, de sfeer zat er al goed in. Het team van WTF liep mee om een beeld te krijgen van deze Avond4daagse en spraken verschillende personen hierover; meesters en juffen, moeders en vaders, verzorgers, kinderen en ehbo'ers.

De reacties waren allemaal erg positief. Vooral de gezelligheid, het wandelen en de kinderen zien genieten vonden de volwassenen het toppunt van deze Avond4daagse.

De eerste bloemen en snoepjes werden na een paar honderd meter al uitgedeeld en de kinderen glimlachten van oor tot oor, want dit vonden zijn natuurlijk het leukste van de Avond4daagse!

'De opzet is veel beter dan de voorgaande jaren, ik vind het beter georganiseerd dan de vorige keren. Het overzicht van de scholen is beter en ook de begeleiding bij de kinderen is goed over nagedacht.' verteld een ehbo'er. Veel ouders waren blij met de sociale contacten die de kinderen hiermee opbouwen maar, vooral het lekker in beweging zijn met de kinderen vinden ze het allerbelangrijkste!

Het was een geslaagde avond vol met snoep, bloemen en lachende kinderen!