OPENING NIEUWE RUIMTE WTF!

21 mei

Vrijdag 14 juni is de opening van de vernieuwde redactieruimte voor jongerenwebsite WhatTheFean in jongerencentrum Casa. Wij hebben er enorm veel zin in! Lees hier meer over de opening.

Het is bijna zover; 14 juni is de opening van de vernieuwde redactieruimte voor jongerenwebsite WhatTheFean in jongerencentrum Casa. Een fijne plek waar je makkelijk binnenloopt, waar je met je creativiteit aan de slag kunt maar ook lekker op de bank neerploft voor een kop koffie/thee en wat gezelligheid.

Sinds de verbouwing van Jongerencentrum Casa is de grote zaal al een tijdje succesvol in gebruik. De redactie van WhatTheFean had een eigen plekje op de eerste verdieping, maar de drempel om binnen te stappen bleek te hoog. De keuze op een nieuwe locatie binnen het jongerencentrum bleek niet moeilijk en samen met een aantal enthousiaste jongeren gingen we aan de slag. Beneden in het pand, in de 'oude' zaal van Jongerencentrum Casa, is de afgelopen tijd flink geklust en gepoetst. Met dank aan Kringloopwinkel Dorcas staat de ruimte vol met kleurrijke, mooie 'nieuwe' spullen.

 

De opening:

Wanneer? Vrijdag 14 juni

Hoe laat? 16:30 uur, inloop vanaf 16:00 uur

Waar? Jongerencentrum Casa, Geerts Willigenplein 2 in Heerenveen

 

Kom je kijken? Je bent van harte welkom bij de officiële opening 14 juni!

.