Deel jouw geheim

21 juni

Ken je dat? Dat je een geheim hebt, er met niemand over wil praten, maar het toch ook wel ergens kwijt wil? Of ben je gewoon benieuwd naar de geheimen van een ander? Lees dan verder voor dé oplossing!

Er is namelijk een leuke site waar jij jouw geheim(en) anoniem kan delen. Je kunt jouw geheim per post opsturen en deze wordt dan gedeeld op hun site, Facebook en Instagram. Niemand die weet dat het van jou komt. Het leuke daaraan is, is niet alleen dat je jouw geheim kwijt kan. Maar het is ook nog eens leuk om te lezen wat de geheimen van anderen zijn. Je bent namelijk écht niet de enige met een geheim. Iedereen heeft wel eens iets gênants meegemaakt, iets gedaan waar hij/zij spijt van had, is ergens bang voor of heeft rare verlangens.

En wij, WhatTheFean, hebben de postkaarten in onze redactieruimte liggen. Mocht je dus deze behoefte hebben, mag je ook een (of meer) postkaart(en) komen halen. Schrijf je geheim op een creatieve manier op en doe hem op de bus. Dan zie je jouw geheim later verschijnen op de site en op de Facebook/Instagram van deelgeheimen. Mocht je nou nog een goed plek voor deze kaarten weten of kaarten voor een grote groep nodig hebben, laat het even weten. Dan regelen we dat die kaarten er komen en kun je een stapeltje halen.