De vijf grootste afknappers voor vrouwen

9 november

Mannen, let op. Dit wil je weten. Er zijn genoeg afknappers, maar deze vijf zijn heel belangrijk, er zijn maar weinig vrouwen die het hier niet mee eens zijn dus doe er je voordeel mee.

Kijk, niemand is perfect, maar misschien heb jij inmiddels al zoveel vrouwen weggejaagd dat je je zo langzamerhand gaat afvragen waar het aan ligt. Want ja, waarschijnlijk ligt de kern van het probleem toch ergens bij jou.

Op dit soort momenten is Reddit een perfecte omgeving om te peilen hoe vrouwen nou echt over ons denken en wat nou een trigger kan zijn om voor eens en voor altijd je nummer te blokkeren. Hieronder lees je zeven voorbeelden van slecht gedrag waar zij echt keihard op afknapt.

1. Te hard van stapel lopen
“Ik haat het wanneer een man direct heel suggestief is en seksuele toespelingen maakt. Waarom zou je na 45 minuten al willen weten wat ik wil in bed? Wanneer een man zelf op de tweede of derde date uitgebreid begint te vertellen over wat-ie graag wil tussen de lakens (en ervan uit gaat dat ik het ook wil) voel ik zoveel plaatsvervangende schaamte dat ik wil kotsen.”

2. Je ex(en) beledigen
“Mannen die maar al te graag vertellen dat hun exen ‘bitches’ of ‘gek’ zijn mogen van mij direct doorlopen. Ik snap heus wel dat er shitty mensen op deze wereld wonen, en we hebben ook allemaal wel met één van die shitty mensen gedate. Maar als alle vrouwen in je verleden zo k*t zijn, dan kun je je afvragen of het niet gewoon aan jezelf ligt.”

3. Het sturen (of vragen) om naaktfoto’s
“Vraag me niet om naaktfoto’s en stuur ze ook niet. Ik hoef je penis niet te zien en ik ga er ook zeker niet opgewonden van worden.”

4. Je alleen focussen op knappe vrouwen
“Het is zo onaantrekkelijk wanneer mannen alleen aandacht besteden aan de knappe vrouwen, en de minder knappe vrouwen als stront behandelen. Je bent misschien zelf wel heet, maar dat betekent niet dat je de serveerster niet even kunt bedanken als ze je drankjes heeft gebracht, of niet de energie op kan brengen om even te praten met een wat minder knappe vrouw. Hoffelijkheid gaat verder dan dat.”

5. Het negeren van haar intelligentie
“Wanneer je tegen al m’n ideeën of meningen ingaat en me het idee geeft dat ik dom ben, terwijl ik weet dat ik dat niet ben. Dan mag je van mij direct weer vertrekken.”