Whatsnew

Foto via NLdoet, fotograaf Nassau Odijckhof

De grootste vrijwilligersactie van Nederland, ook in Heerenveen. Doe je mee?

30 januari

NLdoet op 15 en 16 maart 2019, ook in de gemeente Heerenveen. Help je mee klussen? Alle hulp is welkom, dan maken we er met z'n allen een hartstikke leuke dag van!

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 15 en 16 maart 2019 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook!

De afgelopen editie waren zo’n 375.000 Nederlanders actief bij ruim 9.700 klussen en activiteiten. Wij verwachten komend jaar nog meer klussen die geklaard moeten worden. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!

Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek vanaf november 2018 een leuke klus bij jou in de buurt en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Meedoen als vrijwilliger?

Wil je als vrijwilliger voor een dag(deel) de handen uit de mouwen steken, dan kun je via de website van NLdoet een klus in de gemeente Heerenveen vinden. Zo krijg je een compleet overzicht van alle klussen en activiteiten bij jou in de buurt. Vervolgens meld je je bij de organisatie aan. Je ontvangt daarna automatisch een mail bij welke klus en organisatie je je hebt aangemeld. Verder contact verloopt via de organisatie waar je je hebt ingeschreven.

Ook leuk, meedoen als groep!

Vele handen maken licht werk. Dus waarom doe je niet mee als groep? Verzamel je familie, collega’s, leden van je (sport)club of klasgenoten en zoek een leuke klus uit. Een mooie manier om samen wat goeds te doen.