Whatsnew

Cardi B wil eigen woord 'okurrr' laten registreren als merknaam

10 april

Waarschijnlijk ken je het wel, het gekke woord/geluid wat Cardi B vaak maakt. Dit woord wil je ze nu registreren als merknaam!

Eerder deze maand zei de Amerikaanse rapper Cardi B (26) dat ze van haar zelfbedachte woord - die ze vaak gebruikt in liedjes - een merknaam van wil maken.

Cardi B zegt dat haar zelfbedachte woord 'okurrr' het geluid is van een koude duif in New York City. Ze gebruikt het vaak in haar muziek en tijdens interviews, dus besloot ze eerder deze maand om het woord ook te laten registreren als merknaam. Z e wil het gebruiken op merchandise zoals t-shirts, truien en bekers etc.

Er kwam meteen veel kritiek maar, Cardi B ging meteen in de verdediging. video dat ze op social media plaatste verdedigt ze haar beslissing. 'Jullie zijn kwaad dat ik 'okurrr' als merknaam wil laten registreren? Laat me jullie iets vertellen. Elke keer wanneer ik naar een vergadering ga, vragen ze mij: 'wil je alsjeblieft 'okurrr' zeggen? Elke keer wanneer ik naar een TV-show ga: 'Hey, kan je me leren hoe ik 'okurrr' moet zeggen? Denk je dan niet dat ik hier van profiteren? Blanken doen dat de hele tijd! Dan worden jullie kwaad op mij omdat ik ook wat geld wil?

Ze voegde er nog aan toe: 'Laat me jullie een geheimpje vertellen. Het is 2019, bitches! Er zijn heel wat manieren om rijk te worden. Doe zelf zaken en stop met je neus in die van anderen steken.'