Nieuws

Zoek in resultaten
Filter resultaten
Foto via Unsplash.com - Alex

Mededeling van de WhatTheFean redactie

Een bericht voor al onze bezoekers! We stoppen met deze website. We blijven bereikbaar hoor, maar via een andere route. Hoe, wat en waarom precies, in dit bericht lees je er alles over. Tot snel!

Crackstate kleurt oranje

Crackstate kleurt oranje: Orange the World

De gemeente Heerenveen zegt ‘nee’ tegen geweld tegen vrouwen en sluit zich dit jaar aan bij de internationale campagne ‘Orange the World’. Daarom kleurt Crackstate maandagavond 25 november oranje.

Foto via Mountain Network Heerenveen

Hee jonge mantelzorger, ga je mee klimmen in Heerenveen?

Ben jij of ken jij een jonge mantelzorger? Zorgen voor een van je ouders, een broertje of zusje, een opa of een oma, of iemand anders? Dat kan best wel zwaar zijn. Tijdens de FUNdag is er aandacht voor jou, om je een leuke, zorgeloze dag te bieden. Ga je mee? Vrijdag 8 november gaan we klimmen in Heerenveen!

Balance is key Lianne

Balance is key

De afgelopen weken/ maanden was mijn leven echt een achtbaan, als alleenstaande (jonge) moeder zijn er natuurlijk best veel dingen die je moet/ wil doen en er zitten maar 7 dagen in een week. Werk, school, leren, blogs schrijven, Jailey, huishouden en dan ook nog tijd voor mezelf is best een opgave om te combineren.

Foto via BNN/VARA, vraag naar Angela campagne 2019

Valt iemand je lastig als je op stap bent? Vraag bij het barpersoneel naar Angela

'Ik werd in mijn kruis gegrepen', 'Toen ik niet wilde zoenen werd ik uitgemaakt voor hoer', 'Iemand stond non-stop tegen me aan te schuren'. Bijna de helft van de vrouwen en 10% van de mannen krijgt in de club of op een festival te maken met seksueel grensoverschrijdend gedrag.

https://images.unsplash.com/photo-1491438590914-bc09fcaaf77a?ixlib=rb-1.2.1&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&auto=format&fit=crop&w=500&q=60

Eerste schooldag

Een eerste schooldag… jammer dat de vakantie alweer voorbij is. Maar ook weer fijn om je vrienden te zien en te spreken! Ten minste als je niet in een nieuwe klas start, of zelfs op een nieuwe school. Dan is zo’n eerste dag mega spannend. Hoe pak je dat nou slim aan?

Zomerspelweek 2019 dinsdag

Vreemd luchtje bij de zomerspelweek!

Vanochtend kreeg Zomerspelweek bezoek van de brandweer. Er werd een vreemde lucht geroken en om problemen voor te zijn is de brandweer gebeld en die kwam snel ter plaatsen.

geef jongeren een toekomst

Geef jongeren een toekomst!

Een opleiding afgerond, dat betekent lekker aan het werk! Dat zou je denken toch? Toch is dat niet voor iedereen het geval. Want soms is de vraag niet zo groot en dan gaan mensen met veel ervaring voor. Iris & Hylke maken zich hard hiervoor, want elke jongeren zou een passende baan moeten kunnen krijgen.

Lianne blog 1

Gepland of ‘ongelukje’?

Lees gauw verder voor Lianne haar eerste open en eerlijke blog!

Mark Muller

Alles wat je wilt (en moet) weten over een vibrator

Je hebt er vast wel eens van gehoord: een vibrator. Een trillend seksspeeltje dat in veel vormen, types en maten beschikbaar is. Het kan leuk zijn voor zowel mannen als vrouwen. Alleen of om samen te gebruiken. Kortom: voor vrijwel iedereen voegt het iets leuks toe. En dat mag heus in je leven hoor!

alleen bij dit artikel gebruiken! Instagram en festival HomeToGo

Festivals en Instagram

HomeToGo heeft onderzocht wat nou de populairste festivals zijn op Instagram. Ben jij nieuwsgierig lees dan verder voor het artikel!

https://images.unsplash.com/photo-1474260295919-57362ec1d17c?ixlib=rb-1.2.1&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&auto=format&fit=crop&w=500&q=60

muzieklijsten VNN

Heb jij last van een verslaving of iemand uit jouw omgeving? VNN heeft op Spotify en Youtube meerdere lijsten samengesteld waar iedereen naar kan luisteren en wat misschien kan helpen op verschillende manieren.

Vergelijk hulpaanbod