Uitgelicht

Foto door Olaf Smit

Theatervoorstelling over jonge mantelzorgers in Heerenveen

27 augustus - “Een voorstelling die écht duidelijk maakt hoe het is om jonge mantelzorger te zijn.”

https://images.unsplash.com/photo-1491295314828-fb03946d9b52?ixlib=rb-1.2.1&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&auto=format&fit=crop&w=500&q=60

familiedag OJO

28 juni - Het OJO (Ontmoetingscentrum Jonge Ouders) organiseert een familiedag. Ben jij een jonge ouder, of weet je iemand die dat is? Het wordt een hele gezellige middag!

Foto via Dennis Stoelwinder/GrootHeerenveen

Geslaagde editie van NLdoet door Casa ism WTF

15 maart - Er is hard gewerkt tijdens NLdoet! Volop actie in Casa. Jongeren, vrijwilligers, studenten en jongerenwerkers waren druk bezig met het opruimen, schoonmaken, opknappen en het mooi maken van Casa. Binnen, buiten en alles daar tussenin. Een bijzonder gezellige én vooral ook nuttige dag! Hoofdfoto: Dennis Stoelwinder

Foto via Unsplash.com

R. Kelly’s carrière zo goed als voorbij?

25 januari - Waarschijnlijk heeft iedereen het inmiddels wel gehoord, het schandaal rondom R. Kelly.

URI: https://informatieservice.info/media/whatthefean klein.jpg

Even voorstellen: Karin

5 december - Ben je ook benieuwd wie er allemaal meewerken aan WhatTheFean? We stellen ons graag aan je voor. Maak kennis met Karin!

mantelzorgers dag

Fundag jonge mantelzorgers 2018

14 april - Op 7 april was er weer een Fundag voor jonge mantelzorgers, lees hier onder het verslagje en bekijk de foto's.

sjoelwedstrijd casa zonnehoek

Jongerencentrum Casa neemt het op tegen sjoelclub de Zonnehoek

8 mei - Op 19 april namen een aantal jongeren en jongerenwerkers van Casa het in de Sint Jozefschool op tegen de leden van de sjoelclub van buurtvereniging de Zonnehoek. Een spannende strijd tussen jong en oud!