Whattheblog

Foto door Francizca Plantinga (moeder van Luuk)

Luuk (15) uit Heerenveen heeft een grote passie voor radio en film en timmert flink aan de weg

28 november - Het werd wel weer eens tijd voor een interview. Met Luuk deze keer. Zo enthousiast en gedreven tref je ze zelden. Luuk maakt radio, spreekt filmpjes in en heeft grootse plannen voor de toekomst. Hoe is dit allemaal ontstaan? Je leest het in onderstaand interview!

Luistercatalogus IKEA

Maarten Smeele leest de volledige IKEA gids aan je voor

28 augustus - Luisterboeken, je kent ze vast. Languit op de bank met je oortjes in, geen gedoe met bladzijden omslaan of duizelende pagina's vol letters. Een prettige stem leest dat ene boek wat je nog graag wilt lezen rustig aan je voor. Sinds gisteren is er een nieuw fenomeen. Zelfs de IKEA gids is beschikbaar als luister catalogus! WAT. EEN. WERK.

Foto door Olaf Smit

Theatervoorstelling over jonge mantelzorgers in Heerenveen

27 augustus - “Een voorstelling die écht duidelijk maakt hoe het is om jonge mantelzorger te zijn.”

Euphoria

Voor het eerst naar een erotiekwinkel?

9 juli - In samenwerking met Euphoria komen er af en toe artikelen over de leuke dingen van seks. Benieuwd? Lees hier meer over Euphoria!

https://images.unsplash.com/photo-1530103862676-de8c9debad1d?ixlib=rb-1.2.1&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&auto=format&fit=crop&w=750&q=80

Bijna 18?!

5 juli - Ben jij bijna 18? Beter! Natuurlijk mag je nu legaal alcohol drinken en mag je eindelijk stemmen. Maar er zijn nog meer dingen die veranderen wat betreft je verantwoordelijkheden. Soms best lastig...

https://images.unsplash.com/photo-1491295314828-fb03946d9b52?ixlib=rb-1.2.1&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&auto=format&fit=crop&w=500&q=60

familiedag OJO

28 juni - Het OJO (Ontmoetingscentrum Jonge Ouders) organiseert een familiedag. Ben jij een jonge ouder, of weet je iemand die dat is? Het wordt een hele gezellige middag!

deelgeheimen

Deel jouw geheim

21 juni - Ken je dat? Dat je een geheim hebt, er met niemand over wil praten, maar het toch ook wel ergens kwijt wil? Of ben je gewoon benieuwd naar de geheimen van een ander? Lees dan verder voor dé oplossing!

Unsplash

WTF loopt mee met Avond4daagse Heerenveen

27 mei - Donderdag 23 mei 2019 heeft het team van WhatTheFean samen met twee jongeren meegelopen met de Avond4daagse in Heerenveen.

WTF en Casa

OPENING NIEUWE RUIMTE WTF!

21 mei - Vrijdag 14 juni is de opening van de vernieuwde redactieruimte voor jongerenwebsite WhatTheFean in jongerencentrum Casa. Wij hebben er enorm veel zin in! Lees hier meer over de opening.

WTF en Casa

LIVEBLOG: Nieuwe ruime WhatTheFean

6 mei -